Αρχική Περιφέρεια Πελοποννήσου Πανελλήνιες διαστάσεις παίρνει το κόψιμο του Νίκα για το χατίρι του Σαμαρά...

Πανελλήνιες διαστάσεις παίρνει το κόψιμο του Νίκα για το χατίρι του Σαμαρά – Ενστάσεις και από την Ντόρα Μπακογιάννη

Πανελλαδικές διαστάσεις φαίνεται πως έχει πάρει η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να δώσει το χρίσμα στον Δημήτρη Πτωχό, στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τόσο οι Κυριακάτικες εφημερίδες, όσο και site των Αθηνών σχολιάζουν την απόφαση αυτή – η οποία δεν έχει ανακοινωθεί από επίσημα χείλη ακόμα -.

Μάλιστα, εφημερίδες των Αθηνών, άφησαν να εννοηθεί ότι πέρα του εκλεκτού του κ. Σαμαρά, θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, άνθρωπος από τον στενό οικογενειακό κύκλο του πρώην πρωθυπουργού, κάτι που μένει να το δούμε.

Την αντίθεση της και την δυσαρέσκεια της εξέφρασε και η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σε έγκριτες ενημερωτικές ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, λέγοντας πως η επιλογή του κ. Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ”επικίνδυνη” αναφορικά με το αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο κ. Πτωχός πάντως, έχει κλείσει ήδη συναντήσεις με τους Προέδρους των ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της Πελοποννήσου, σύμφωνα με πληροφορίες του Argolida24, όπου αναμένεται να τους ανακοινώσει την απόφαση του κόμματος και να ζητήσει τυπικά την στήριξη τους για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Π.Τ