Αρχική Πολιτισμός Στο Ναύπλιο η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ισμήνης Μπάρακλη

Στο Ναύπλιο η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ισμήνης Μπάρακλη

Ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε μία παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος “Η ΘΕΙΑ ΜΠΕΜΠΑ “της Ισμήνης Μπάρακλη, στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατο 16 Οκτωβρίου στις 18:30

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Τόλης Κοϊνης, Μαθηματικός
Κώστας Κολόκας, Δικηγόρος, Πρόεδρος Συλλόγου “Ο Ναύπλιος”
Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογος-Ιστορικός

Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Λίγα λόγια για τη Συγγραφέα:

Η Ισμήνη Μπάρακλη κατάγεται από το Ναύπλιο. Είναι κόρη του συγγραφέα Χαράλαμπου Μπάρακλη (1935-2012). Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού. Φοίτησε στο St. George Commercial College και εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Συνεδρίων σε μεγάλη οικονομική εφημερίδα για αρκετά χρόνια.

Η Ισμήνη Χ. Μπάρακλη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία και μυρωδιές μαγειρικής. Σπουδάζει, εργάζεται, ταξιδεύει, παντρεύεται, γίνεται μαμά, λατρεύει τη φύση, υμνεί τη φιλία και ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο με περισσότερο χιούμορ, ειλικρίνεια και αγνότητα! Ευσεβής της πόθος είναι, μέσα από τις αράδες της να κάνει τους αναγνώστες της να γελούν.

Πιστεύει ότι το γέλιο είναι πηγή ζωής και τρόπος επιβίωσης σε χαλεπούς καιρούς και θεωρεί το βιβλίο ως το πιο υγιές μέσο για να το πετύχουμε. Γράφει για παιδιά και μεγάλους.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

Ενόσω στις σκοτεινές κουζίνες της Γερμανίας μαγειρεύεται ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, εις την Οικία Ροδόπουλου εορτάζεται η έλευση του Βασιλιά με ταγκό, πίπερμαν ως και σοκολατάκια λικέρ εκ Φλόκα.

Παραλής γαρ, ο κύριος Βασιλάκης ευημερεί εκ του εμπορίου ραδιοφώνων Φίλιπς και η ευτυχής, πλην άχρηστη, σύζυγος Ελπινίκη, φανατική συλλέκτρια φτερωτών καπέλων, διάγει ζωή χαρισάμενη.

Το αυτό και ο μικρός τους υιός, Ντίνος, ο οποίος ζαχαρώνει γυναικείους ποδόγυρους, κάτω από τραπεζαρίες φορτωμένες εδέσματα. Μέχρι την ημέρα-κόλαφο που η Μπέμπα, η δαιμόνια οικονόμος, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το επτασφράγιστο μυστικό του αρχοντικού, καλά θαμμένο για χρόνια…