Αρχική Πολιτισμός Εντυπωσίασε η Νικόλ Σαραβάκου στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας και μας παρέσυρε σε...

Εντυπωσίασε η Νικόλ Σαραβάκου στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας και μας παρέσυρε σε μια Αυγουστιάτικη «Βόλτα στην Πόλη»

Στο πλαίσιο των φετινών καλοκαιρινών εκδηλώσεων, την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2022 στο γραφικό Θεατράκι της Ακροναυπλίας ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, συνδιοργάνωσαν με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας με απόλυτη επιτυχία τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Βόλτα στην Πόλη» με την Νικόλ Σαραβάκου.

Η νεαρή τραγουδοποιός έχοντας και την επιμέλεια του μουσικού προγράμματος παρέα με την μπάντα της, τον Βασίλη Θεοδωράκογλου στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, τον Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, τον Δημήτρη Μπουρνή στο βιολί, τον Μάκη Αλεφραγκή στα τύμπανα και τον Γιάννη Γρηγορίου στο μπάσο  παρουσίασε μια δυναμική παράσταση με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από την δισκογραφία αγαπημένων της ερμηνευτών και δημιουργών. Ένα ταξίδι μπρος και πίσω στο χρόνο μέσα από τον αυθορμητισμό, την θεατρικότητα και τη φρεσκάδα της νεαρής ερμηνεύτριας. Μια βόλτα με ανεβασμένες ταχύτητες αλλά και με νοσταλγικά σταματήματα ανάμεσα στα ακούσματα του χθες και του σήμερα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων μετά από δύο χρόνια πανδημίας συνεχίζει να στηρίζει και διοργανώνει δημοφιλείς καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής.

Ευελπιστούμε ότι όλα τα μουσικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το Δήμο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου να ικανοποιήσουν το κοινό προσδίδοντας μια ευχάριστη νότα στα καλοκαιρινά βράδια μας.