Αρχική Πολιτισμός Το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσιάζει: Αποσπάσματα ενός δείπνου: Επιστολές από...

Το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσιάζει: Αποσπάσματα ενός δείπνου: Επιστολές από μακριά

Το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσιάζει: Αποσπάσματα ενός δείπνου: Επιστολές από μακριά

Το Εργαστήριο Συγκριτική Γραμματολογίας και Θεωρίας της Λογοτεχνίας (ΕΣΓΘΛ/CCLT) του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσιάζει τον θίασο Ωκύπους στη διαδικτυακή σειρά εκδηλώσεων – δράσεων «Αποσπάσματα ενός δείπνου» επιστολές από μακριά»

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 «Aπό τον Τάραντα στην Καλαμάτα: Το ξεκίνημα του ταξιδιού»

 Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 «Μια ιστορία από τη Χιλή: Η πατατοφάγος Aurora»

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 «Μυστικά και μεταμφιέσεις του παστού μπακαλιάρου»

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 «Ημερολόγιον περιοδείας εν Ρωσσία: Ο Σταφιδαπόστολος»

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 «Μια απρόσμενη συνάντηση: Επιστροφή στην Καλαμάτα»

Η διαδικτυακή σειρά εκδηλώσεων-δράσεων του Εργαστηρίου ΣΓΘΛ/CCLT θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα. Ο διάλογος με το κοινό θα τροφοδοτήσει τις εν εξελίξει καλλιτεχνικές δράσεις, που πραγματοποιούνται μέσω ταχυδρομικών αποστολών σε συνέχειες, προσεγγίζοντας μορφές δημιουργίας επιστολικής τέχνης με διαφορετικά εκφραστικά μέσα, από τη λογοτεχνία και τη μαγειρική μέχρι τη μουσική και τα εικαστικά.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ (ΕΣΓΘΛ/CCLT) Η επιστολική δράση «Αποσπάσματα ενός δείπνου: επιστολές από μακριά» είναι μία συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, του Θιάσου Ωκύπους και της Ομάδας7, που υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, με ώρα έναρξης 19:00.

 Εφόσον επιθυμείτε να τις παρακολουθήσετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε άμεσα (έως 12.03.2021) τη δήλωση συμμετοχής, διαθέσιμη στον σύνδεσμο:

https://forms.gle/mfdAj4aDvXJLmvhKA.

Η φόρμα εγγραφής θα παραμείνει διαθέσιμη για συμπληρωματικές εγγραφές, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις-δράσεις του Εργαστηρίου ΣΓΘΛ/CCLT.