Αρχική Επικαιρότητα Silver Alert: Χάθηκε ο Τ. Χειβιδόπουλος, μπορείτε να βοηθήσετε ;

Silver Alert: Χάθηκε ο Τ. Χειβιδόπουλος, μπορείτε να βοηθήσετε ;

Εντάξει, μην πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια και αρχίσετε να ψάχνετε τον κ. Χειβιδόπουλο οι πληροφορίες μας λένε ότι χαίρει άκρας υγείας και είναι μια χαρά ο άνθρωπος.

Το Silver Alert πήγαινε αλλού όμως, στην πολιτική του οντότητα που έχει χαθεί τους τελευταίους μήνες. Εκτός από ένα δελτίο τύπου που έβγαλε αρκετό καιρό πριν για να μας γνωστοποιήσει  την ικανοποίηση του αναφορικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού στο Δήμο Άργους – Μυκηνών έκτοτε αγνοείται παρ’ όλο που η δημοτική παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου έχει προβεί από τότε σε σημαντικές ανακοινώσεις όπως το άνοιγμα του κολυμβητηρίου καθώς και την έναρξη των προμελετών για το τελεφερίκ.

Η θεσμική θέση του κ. Χειβιδόπουλου, αυτής  της αντιπολίτευσης, αυτή δηλαδή που του έδωσε ο λαός είναι εκεί για να κρίνει (αιτιολογημένα) και να προτείνει ιδέες, φαίνεται μάλλον πως είτε δεν του άρεσε ο ρόλος είτε έχει βάλει στόχο για αλλού.. όπως έχει γραφτεί.

Πληροφορίες του Argolida24 θέλουν να υπάρχουν ανακατατάξεις εντός του συνδυασμού το επόμενο διάστημα (το φθινόπωρο) μιας και η διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Άργους – Μυκηνών φαίνεται σιγά – σιγά να “εξαϋλώνεται” από τα πολιτικά σχέδια του κ. Χειβιδόπουλου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν εξελίξεις..

Παναγιώτης Τασσόπουλος