Αρχική Επικαιρότητα Τσίπρας εναντίον Τσίπρα: Στις 15 Μαΐου οι εκλογές για ανάδειξη του Τσίπρα...

Τσίπρας εναντίον Τσίπρα: Στις 15 Μαΐου οι εκλογές για ανάδειξη του Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής

Στις 15 Μαΐου και στις κάλπες που θα στηθούν σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία νικημένη πρέπει να βγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το σύστημα που αυτή εκπροσωπεί, νικητές πρέπει να βγούμε όλοι εμείς που βιώνουμε τις συνέπειες των πολιτικών της ΝΔ, όλοι εμείς που διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη νίκη αυτή που θα φέρει την πολιτική αλλαγή είναι η μαζική συμμετοχή. Αυτό είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα στη μεγάλη και ανοιχτή μάχη που έχουμε μπροστά μας για να ξεμπερδεύουμε από αυτό το καθεστώς και να πάρουμε ανάσα.

Όλοι και όλες που θα συναντηθούμε στην κάλπη της 15ης Μαΐου δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τον Αλέξη Τσίπρα, τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό. Όλοι και όλες μπορούμε από την Κυριακή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ξαναγράψουμε από κοινού το επόμενο κεφάλαιο για την χώρα με βασικά συστατικά την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας, τους προοδευτικούς πολίτες.

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης συσπείρωσης όλων εκείνων που ο μισθός τους τελειώνει πριν βγει ο μήνας, που παίρνουν 400 ευρώ σύνταξη και πρέπει να δώσουν 500 ευρώ για ρεύμα, που προσπαθούν να κρατήσουν με κόπο ανοιχτές τις μικρές τους επιχειρήσεις, που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους και βλέπουν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται, που στον εφιάλτη της πανδημίας είδαν ανθρώπους να χάνονται, ενώ θα μπορούσαν να σωθούν.  Όλοι αυτοί θα στείλουν πίσω τον λογαριασμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.  Όλοι και όλες αυτές είναι το κινούμενο πλήθος της κοινωνικής αλλαγής. Το πλήθος της επιθυμίας για δημοκρατία. Το πλήθος της νέας αρχής.

Την Κυριακή 15 Μαΐου καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, να προσέλθουν στις τοπικές κάλπες, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που τους παίρνουν την ζωή μέσα από τα χέρια. Μαζί μπορούμε να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια Προοδευτική Κυβέρνηση.

Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έφτασε. Γινόμαστε όλοι και όλες συμμέτοχοι.

Οι Κάλπες της 15ης Μαΐου στην Αργολίδα που θα είναι ανοιχτές 8πμ-8μμ:

Άργος: Εργατικό Κέντρο

Ναύπλιο: Δημοτικό Στάδιο

Αγ. Τριάδα: Πνευματικό Κέντρο

Δρέπανο: Παλαιό Κοινοτικό Κατάστημα

Ερμιόνη: Παλαιό Δημαρχείο

Κρανίδι: 1ο Δημοτικό Σχολείο

Κουτσοπόδι: Αίθουσα παλιού Δημαρχείου

Λυγουριό: Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου

Νέα Κίος: Πνευματικό Κέντρο