Αρχική Επικαιρότητα Συνταξιούχοι παραπονιούνται για την λειτουργία του ΕΦΚΑ Ναυπλίου (βίντεο) – Τι απαντά...

Συνταξιούχοι παραπονιούνται για την λειτουργία του ΕΦΚΑ Ναυπλίου (βίντεο) – Τι απαντά η αρμόδια διευθύντρια του υποκαταστήματος

Παράπονα από τους συνταξιούχους που ανήκουν στον ΕΦΚΑ Ναυπλίου κατήγγειλαν στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian.

Οι συνταξιούχοι όπως ισχυρίζονται κανένας δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ενώ δεν απαντούν ούτε στις επιστολές που τους αποστέλλουν ταχυδρομικός.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την αρμόδια Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Υποκαταστήματος στο Ναύπλιο κ. Στεφάνου Γεωργία και μας είπε ότι το κέντρο απονομής συντάξεων είναι στην Τρίπολη.
Σχετικά με τις καταγγελίες για το ότι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα, η ίδια μας διευκρίνισε ότι εργάζονται αυτήν την στιγμή 5-6 άτομα τα οποία αδυνατούν να απαντήσουν σε όλες τις κλήσεις τους τηλεφωνικού κέντρου. Τέλος ανέφερε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το προσωπικό το οποίο είναι λιγοστό εξαιτίας της κατάστασης να διεκπεραιώνονται όλες οι υποθέσεις.

Παράλληλα επικοινωνήσαμε και με την αρμόδια Διευθύντρια απονομής συντάξεων της Τρίπολης κα Κουτουζή όπου υπάγονται και οι συντάξεις της Αργολίδας όπου δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια, πρέπει να πάρει ειδική άδεια από την κεντρική διοίκηση του ΕΦΚΑ.