Αρχική Επικαιρότητα Ποιοι ήθελαν τον κ. Πουλά απόντα απ’ την σημερινή συνεδρίαση με τον...

Ποιοι ήθελαν τον κ. Πουλά απόντα απ’ την σημερινή συνεδρίαση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ και ποιοι απέκρυψαν την ύπαρξη του κ. Γκιόλα ;

Δεν προσκαλέστηκε στην σημερινή συνάντηση ο Βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς όπως ο ίδιος αναφέρει με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο. Αξίζει να αναφερθεί πως ούτε στο δελτίο τύπου που απέστειλε το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας έγραφε στους παρισταμένους τον Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Γκιόλα του οποίου το όνομα γράφτηκε με δική μας πρωτοβουλία ενώ στις φωτογραφίες που στάλθηκαν δεν υπήρχε σε κανένα πλάνο.

Η ανακοίνωση του κ. Πουλά

Για λόγους τους οποίους δεν γνωρίζω και αδυνατώ να αντιληφθώ δεν προσκλήθηκα από τους διοργανωτές στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΕΛΓΑ, Βουλευτών, Δημάρχων και φορέων.

Λόγω της κλιματική αλλαγής και των απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τον Νομό μας ο αγροτικός κόσμος της Αργολίδας βρίσκεται σε απόγνωση, οι καλλιέργειές του καταστρέφονται και το εισόδημά τους συρρικνώνεται, οι κυβερνητικοί παράγοντες επιλέγουν για άλλη μία φορά να ωραιοποιούν τη δύσκολη κατάσταση και να καλλιεργούν προσδοκίες στους αγρότες ότι όλα βαίνουν καλώς χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα

Εμείς θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από τη Βουλή να πιέζουμε την κυβέρνηση, ώστε να οι αγρότες να λάβουν το ταχύτερο δυνατό τις αποζημιώσεις που τους αναλογούν, προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν την παραγωγική τους εργασία.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ήταν είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των αγροτών όσο και αν αυτό ενοχλεί ορισμένους.