Αρχική Επικαιρότητα Πιο μόνος από ποτέ..

Πιο μόνος από ποτέ..

Σχεδόν μια βδομάδα πέρασε που δημοσιεύσαμε την είδηση ότι ο Πέτρος Θωμόπουλος προτίθεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και μέσα στο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) αναφέραμε και ακόμη μια είδηση την οποία ουδείς την διέψευσε!

Πιο συγκεκριμένα γράφαμε:
Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης ”Δυνατή πόλη ξανά” που έχουν πάρει σαφείς αποστάσεις από τον επικεφαλής της παράταξης Τάσσο Χειβιδόπουλο ο οποίος πλέον ασχολείται με την πιθανή υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Παρ’ότι δεν ήταν το κεντρικό θέμα της είδησης αυτό κανείς όμως δεν βρέθηκε να το διαψεύσει. Τα τηλέφωνα ήταν αρκετά εκείνη την ημέρα κυρίως από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης του Χειβιδόπουλου και ενώ με κάποιους συζητήθηκε και η επίμαχη αναφορά μου στο πρόσωπο του, κανένας δεν με διέψευσε ή έστω να εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τα όσα είχα γράψει .

Συνεπώς ο κ. Χειβιδόπουλος, ενώ προσπαθεί να δείχνει μια εικόνα ενωτική της παράταξης του, η πραγματικότητα όμως απέχει κατά πολύ.

Μπορεί ο ίδιος να φιγουράρει σε φωτογραφίες πάσης φύσεως εκδηλώσεων επικεντρώνοντας κυρίως το ενδιαφέρον του στην Ερμιονίδα και στο Άργος πλάι πολλές φορές σε πολιτικούς του αντιπάλους, όχι όμως στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού αλλά προσπαθώντας να αμβλύνει τις γωνίες μεταξύ του ιδίου και των εν δυνάμει ψηφοφόρων του.

Οφείλει όμως να πάρει μια ξεκάθαρη θέση απέναντι όχι σε εμάς αλλά στους ψηφοφόρους των δημοτικών και τοπικών του συμβούλων που τον εμπιστεύτηκαν έμμεσα στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Π.Τ