Αρχική Παραπολιτικά Τα ονόματα που θα είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην...

Τα ονόματα που θα είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αργολίδα

Ένα θέμα που σίγουρα θα απασχολήσει την επικαιρότητα το επόμενο διάστημα είναι η εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των συνέδρων και τοπικών οργάνων σε όλους τους νομούς της χώρας.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες για την Αργολίδα ενδιαφέρον έχουν εκφράσει:

ΝΟΔΕ Αργολίδας
Δήμας Ανδριανός (Μπακέτος)
Ζαχαριάς Παναγιώτης
Κορολής Ανδρέας

ΔΗΜ.Τ. Ο. Ναυπλίου
Λυσίκατος Γιώργος
Βασιλείου Σπυρίδων

ΔΗΜ. Τ. Ο. Άργους
Λυγγίτσος Αλέξανδρος

ΔΗΜ. Τ. Ο. Επιδαύρου
Γαλάνης Αθανάσιος
Οψιμούλης Βασίλης

ΔΗΜ. Τ. Ο. Ερμιονίδας
Μίζης Αθανάσιος

Αυτά είναι τα ονόματα που μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ή φημολογείται έντονα η υποψηφιότητας τους. Κάποιοι πάντως μιλούν και για εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που μέχρι την ανακοίνωση των ονομάτων κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Όπως και να χει μέχρι 1η Οκτωβρίου θα ξέρουμε καθώς είναι η τελική μέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων.

Στο Argolida24 θα περιμένουμε την τελική ανακοίνωση του κόμματος για τις υποψηφιότητες στην περιοχή για να τις σχολιάσουμε ενώ θα εξηγήσουμε – αναλύσουμε τα ”φαβορί” και τους ”outsiders” της εκλογικής αυτής διαδικασίας. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η ΝΔ αποτελεί την πλειοψηφία του ενεργού εκλογικού σώματος στην Αργολίδα σύμφωνα και με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Πάντως όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν και να συμμετέχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία ή ακόμα και να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να δουν περισσότερο στο επίσημο site του κόμματος ΕΔΩ.