Αρχική Παραπολιτικά Ρήξη στην σχέση Ανδριανού με Καμπόσου;

Ρήξη στην σχέση Ανδριανού με Καμπόσου;

Με μια μεταμεσονύχτια ανάρτηση στα social media ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αναφέρθηκε στην οριστική λύση του Νοτίου Τμήματος της πόλη τους Άργους που αποτελούσε επί δεκαετίες πληγή για την πόλη και έρχεται όπως όλα δείχνουν να λυθεί οριστικά.

Στο τέλος όμως της ανάρτησης του (θα την βρείτε στο κάτω μέρος της δημοσίευσης) και ενώ γράφει εν τάχει το ιστορικό της υπόθεσης γράφει μεταξύ άλλων: ήδη Θα ακούσατε ήδη ΕΝΑΝ να βγάζει ανακοινώσεις και να λέει ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.. ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ).

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα αλλά και πουθενά αλλού στο κείμενο του, ο Δήμαρχος Άργους δεν αναφέρει το όνομα κανενός. Όμως, λίγη ώρα πριν από την ανάρτηση του, στα email των ΜΜΕ είχε έρθει ένα δελτίο τύπου από το γραφείο του κ. Ανδριανού για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Και διερωτώμεθα ποιον αποκαλεί ψεύτη ο κ. Καμπόσος; Είναι τυχαίο το γεγονός; Μέχρι στιγμής πάντως ουδείς άλλος έχει αναφερθεί στην λύση του προβλήματος πλην του κ. Ανδριανού.

Σήμερα όμως θα ξεκαθαρίσουν όλα, καθώς ήδη από το πρωί έχουμε ενημερωθεί ότι ο κ. Καμπόσος θα δώσει συνέντευξη τύπου εντός της ημέρας για το θέμα.