Αρχική Επικαιρότητα Μαρία Ράλλη: Θα συνεχίσω με την ίδια θέληση, για να δούμε το...

Μαρία Ράλλη: Θα συνεχίσω με την ίδια θέληση, για να δούμε το Δήμο Ναυπλιέων όπως τον ονειρευόμαστε

Θέλω να ευχαριστήσω τον αξιότιμο Δήμαρχο Ναυπλιέων κύριο Δημήτρη Κωστούρο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπο μου, σε ότι αφορά στη θέση ευθύνης της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ με αρμοδιότητα τον πολιτισμό, τον αθλητισμό τον τουρισμό και το περιβάλλον, καθώς και όλους τους αιρετούς συναδέλφους .

Τους 24 πρώτους μήνες της θητείας μου, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε λόγω της πανδημίας, πετύχαμε πολλά. 
Καταφέραμε να υλοποιήσουμε σημαντικά αλλά και αυτονόητα έργα που συμβάλλουν στην ανάδειξη και την προώθηση του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος, βελτιώνοντας παράλληλα και την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου. 
Σύμμαχος μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είναι οι υπάλληλοι, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Οργανισμού. Από αυτούς ξεκινούν και τελειώνουν όλα. 
Ο καλός συντονισμός των υπηρεσιών, η καλή συνεργασία μεταξύ μας και ο σεβασμός απέναντι στο πολίτη αποτελούν χαρακτηριστικά της λειτουργίας μας. Η δύναμή μας , όμως, πηγάζει από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. της θητείας που μόλις έληξε και τον αντιπρόεδρο του σώματος κ. Σταύρο Γαβρήλο για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους στενούς μου συνεργάτες, σε όλα τα μέλη των ομάδων εργασίας, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και σε όλο το προσωπικό του Δήμου μας για την βοήθεια και την αμέριστη στήριξη τους . 
Τέλος, ευχαριστώ τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων , των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και φορέων , για την πολύπλευρη συνεργασία και αρωγή. Καλοσωρίζοντας τα νέα μέλη του Δ.Σ., τον νέο αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Χατζόπουλο, συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. 


Η τιμή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου είναι αντίστοιχα μεγάλη με την ευθύνη που νιώθω απέναντί σας. Θα συνεχίσω με την ίδια θέληση, σκληρή δουλειά, δύναμη και συνεργασία για να δούμε το Δήμο Ναυπλιέων όπως τον ονειρευόμαστε. 

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας … Υγεία και καλή δύναμη σε όλους !

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ

πηγή: facebook