Αρχική Εκκλησιαστικά Το Ναύπλιο τίμησε την μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια και των Ευεργετών της...

Το Ναύπλιο τίμησε την μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια και των Ευεργετών της πόλης

Παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Οκτωβρίου το μνημόσυνο του πρώτου Κυβερνήτη της χώρας Ιωάννη Καποδίστρια και των ευεργετών του Δήμου, στον ιστορικό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. κ. Νεκτάριος με τον Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.

Εν συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια παρουσία εκπροσώπων μαθητών από τα σχολεία του Δήμου.

Την μνήμη των Ευεργετών και του πρώτου Κυβερνήτη, τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές, Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Σμυρναίου – Αναστασίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ναυπλιέων «Ιωάννης Καποδίστριας», Κωνσταντίνος Χελιώτης κα.