Αρχική Εκκλησιαστικά Το Άργος τίμησε τους Αγίους Αναργύρους στο Νοσοκομείο της πόλης

Το Άργος τίμησε τους Αγίους Αναργύρους στο Νοσοκομείο της πόλης [φωτογραφίες]

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Την παραμονή της εορτής Τετάρτη 30 Ιουνίου 2022 τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού πραγματοποιήθηκε Λιτανεία της Ιεράς εικόνας εντός του Νοσοκομείου αλλά και στον προαύλιο χώρο.

Στον εσπερινό παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι Αντιδήμαρχοι Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Κρίγγος, Χρήστος Πετσέλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Διολίτσης, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτζόγλου, ο Αναπληρωτής Διοικητής Θοδωρής Βασιλόπουλος, οι πολιτευτές Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου (ΝΔ), ο Γιώργος Γαβρήλος (ΣΥΡΙΖΑ), η Ντίνα Καραγιάννη μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου κα