Αρχική Εκκλησιαστικά Τίμησαν τον Άγιο Αλέξανδρο στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου...

Τίμησαν τον Άγιο Αλέξανδρο στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου [φωτογραφίες]

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου, χοροστατούντος οικείου Ποιμενάρχη κ. κ. Νεκταρίου.

Κάθε χρόνο όπως και φέτος το προσωπικό διοργανώνει την λειτουργία προς τιμήν του Αγίου για να τους έχει υπό την σκέπη του.

Τέλος, μετά την λήξη του Εσπερινού έγινε η λιτανεία της Ιεράς εικόνας του Αγίου Αλεξάνδρου στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου καθώς και εντός του για ευλογία.

Τον Εσπερινό παρακολουθήσαν γιατροί, νοσηλευτές, , διοικητικοί υπάλληλοι, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ι. Καρβέλης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Γεσθ. Καζνακτζόγλου, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν. Ναυπλίου Θ. Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Ναυπλιέων Ν. Χρόνης και Κ. Ρούτουλας, ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Β. Τζαβέλλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών Πέτρος Διολίτσης,  το μέλος του Δ. Σ του Γ. Ν. Αργολίδας Ν. Καραγιάννη,  ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Β. Οψιμούλης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Άργους Χρ. Μπονταίτης, το μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Έλενα Πανοβράκου κα.