Αρχική Εκκλησιαστικά Πατέρας Βησσαρίων για μικρή Λυδία: Έχω χώρο στο σπίτι μου, να μη...

Πατέρας Βησσαρίων για μικρή Λυδία: Έχω χώρο στο σπίτι μου, να μη μαλώσουν οι οικογένειες [βίντεο]

Ο πατέρας Βησσαρίων που έχασε την 14χρονη κόρη του μετά από ιατρικό λάθος-όπως καταγγέλλει- και χειρουργείο που έκανε για την τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου η μικρή, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου, στο OPEN.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας Βησσαρίων, «η 14χρονη Γωγώ ντρεπόταν να πάει σε διαιτολόγο, πήγαινα εγώ και έπαιρνα δίαιτες… η καραντίνα συνετέλεσε στο να υπάρξει αύξηση κιλών.

«Ήθελε να φορέσει μαγιό, να πάει να κάνει ένα μπάνιο… τρέξαμε λοιπόν να βρούμε μια αυθεντία, και μας είπαν ότι είναι μια λύση με σύντομη αποθεραπεία…», επισήμανε μεταξύ άλλων ο π. Βησσαρίων, ο οποίος συμπλήρωσε πως «είναι κρίμα να στηλιτεύουμε τα παιδιά, δεν καταλαβαίνουν τι είναι το bullying».

Μάλιστα, συγκινημένος ο πατέρας Βησσαρίων πρότεινε για τη μικρή Λυδία, την κόρη της Κάρολαϊν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, την προσωρινή επιμέλεια της οποίας αναμένεται να αποφασίσουν οι αρμόδιες Αρχές, ενδεχομένως αύριο, να την πάρει μαζί του στο σπίτι του. «Έχω χώρο στο σπίτι μου, να μη μαλώσουν οι οικογένειες», είπε ο πατέρας Βησσαρίων.

Μάλιστα, το κλίμα στον αέρα της εκπομπής ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λυγίζει στο φινάλε της συζήτησης.

Συγκινημένος ήταν και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας από την εξομολόγηση του πατέρα Βησσαρίωνα.

πηγή: thecaller.gr