Αρχική Εκκλησιαστικά Παρουσία πλήθους κόσμου η γιορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στο Γ. Ν. Ναυπλίου

Παρουσία πλήθους κόσμου η γιορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στο Γ. Ν. Ναυπλίου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον παρεκκλήσι του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Κάθε χρόνο όπως και φέτος το προσωπικό διοργανώνει την λειτουργία προς τιμήν του για να τους έχει υπό την σκέπη του.

Τέλος, μετά την λήξη του Εσπερινού έγινε η λιτανεία της Ιεράς εικόνας του Αγίου Αλεξάνδρου στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου καθώς και εντός του για ευλογία.

Τον Εσπερινό παρακολουθήσαν γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι, οι βουλευτές Αργολίδας Α. Πουλάς, Γ. Ανδριανός, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ι. Καρβέλης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μ. Σαρρίδη, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν. Ναυπλίου θ. Βασιλόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Ναυπλιέων Ν. Χρόνης, ο Αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γ. Σαρρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Π. Διολίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών Β. Τζαβέλλας, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Μπακέας, η Διευθύντρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας Κ. Δουράνου, το μέλος του Δ. Σ του Γ. Ν. Αργολίδας Ν. Καραγιάννη, η Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου Ε. Ασπιώτη, ο υπευθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Β. Οψιμούλης κ.α