Αρχική Εκκλησιαστικά Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου

Με κάθε βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Άρια Ναυπλίου, με πλήθος κόσμου να συρρέει και να τιμά την μεγάλη αυτή Θεομητορική εορτή.

Έψαλε ο διακεκριμένος Άρχων Πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Γενικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Νικόλαος Αμοργιανός μετά των Σπουδαστών του Μουσικού Ιδρύματος της Ι. Μ. Π. Να σημειωθεί ότι, το Ωδείο της Ι. Μ. Π και η Διεύθυνση, τον τελευταίο χρόνο δίνουν καθημερινά το παρόν σε κάθε μουσική, πολιτιστική και κοινωνική δράση στην πόλη του Πειραιά και όχι μόνο, αναβαθμίζοντας τόσο το εκπαιδευτικό προσωπικό, όσο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Αρωγός ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και ο ευεργέτης εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος διοικητής του Αγίου Ορους, ο οποίος συνέβαλε στην μεγάλη αγορά μουσικών οργάνων του Ωδείου.

Ο κ. Νίκος Αμοργιανός πολυβραβευθείς για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό της πατρίδος μας και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιώς, τυγχάνει εκ των στενών συνεργατών του Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Μία επιλογή ορόσημο όπως αποδείχθηκε για το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως, αφού οδεύει μέσα σε ένα χρόνο προς την κορυφή μεταξύ των σπουδαιοτέρων Μουσικών Ιδρυμάτων της χώρας.