Αρχική Εκκλησιαστικά Γιόρτασε το Δρέπανο τους Αγίους Αδριανό και Ναταλία

Γιόρτασε το Δρέπανο τους Αγίους Αδριανό και Ναταλία [φωτογραφίες]

Παρουσία εκατοντάδων πιστών εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αδριανού και Ναταλίας η γιορτή των Αγίων στο Δρέπανο. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, προεξείχε ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπουλέσης.

Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας είναι χτισμένος προ του 1830 βάση μαρτυριών καθώς και από τις ημερομηνίες σε κάποιες παλιές εικόνες, μάλιστα λέγετε πως υπήρχε εκεί άλλος ναός μικρός και οι κάτοικοι της περιοχής το γκρέμισαν για να φτιάξουν τον σημερινό μεγαλοπρεπή ναό.

Τον Εσπερινό παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Σταύρος Γαβρήλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Σμυρναίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου Σωκράτης Δωρής, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Τάσος Γανώσης, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, Χάρης Κατερινάκος, η πολιτευτής της ΝΔ στην Αργολίδα Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, η Ντίνα Καραγιάννη μέλος του Δ. Σ του νοσοκομείου Αργολίδας καθώς και η Έλενα Πανοβράκου μέλος του ΔΟΠΠΑΤ.