Αρχική Επικαιρότητα Αφήνει τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και πάει για Βουλευτής ο Τάσσος...

Αφήνει τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και πάει για Βουλευτής ο Τάσσος Χειβιδόπουλος ;

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά site της περιοχής φαίνεται πως ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος αφήνει την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου του Άργους και πάει σε πιο εύκολα και γνώριμα λημέρια γι’ αυτόν διεκδικώντας μια έδρα με τον ΚΙΝ.ΑΛ στο νομό.

Γνώριμα με την έννοια ότι ως Αντιπεριφερειάρχης διεκδικούσε σταυρό απ’ όλη την Αργολίδα και όχι μόνο από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών όπου στις προηγούμενες εκλογές δεν απέσπασε την πλειοψηφία της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον ίδιο αλλά δεν κατέστη δυνατό για να μας σχολιάσει τις φήμες (;). Ίσως και ο ίδιος να θέλει να δει την αντίδραση του κόσμου μέσα απ’ αυτές τις διαρροές για να μετρήσει τις δυνάμεις του !

Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα τα έχει ζυγίσει πολύ καλά τα πράγματα έτσι ώστε να αποφύγει μια δεύτερη εκλογική αποτυχία.

Πάντως, οι εκλογές σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας άρα έχουμε ακόμα χρόνο και σίγουρα ο κ. Χειβιδόπουλος δεν θα ανοίξει από τώρα τα χαρτιά του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι καιρό πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ως Δήμαρχος ήταν γνωστές οι προσδοκίες του.