Αρχική Επικαιρότητα Αυλαία σήμερα για το Φεστιβάλ Μουσικής με παράσταση στο Παλαμήδι

Αυλαία σήμερα για το Φεστιβάλ Μουσικής με παράσταση στο Παλαμήδι [φωτογραφίες]

Άνοιξε «αυλαία» σήμερα το 3ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής στο Δήμο Ναυπλιέων με μια παράσταση σε μορφή κονσέρτου δωματίου με ρεπερτόριο εμπνευσμένο από την επαναστατική περίοδο και την παρουσίαση μια πρωτότυπης συλλογής του γνωστού ατελιέ μόδας Laskaris Couture εμπνευσμένο κι αυτό από την επαναστατική περίοδο.

Στην έναρξη της εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει στο φεστιβάλ, κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή επισημαίνοντας ότι στα 30 αυτά χρόνια υπήρξαν και δυσκολίες που όμως ξεπεράστηκαν ενώ ευχαρίστησε τον  κ. Βακαρέλη για την προσφορά του από την «γέννηση του Φεστιβάλ» μέχρι και σήμερα. Στο τέλος του έδωσε ένα συμβολικό δώρο με την ευχή να παραμείνει και να βοηθάει με την παρουσίαση για πολλά ακόμα χρόνια το Φεστιβάλ.

Τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γ. Μαλτέζος που επισήμανε και ο ίδιος την προσφορά του Φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή ενώ δεσμεύτηκε πως η Περιφερειακή αρχή θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις υψηλού κύρους.

Στο τέλος τον λόγο πήρε και ο κ. Βακαρέλης ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους Δημάρχους των τελευταίων 30 ετών για την άριστη συνεργασία που είχαν, ενώ ανέφερε και κάποια στοιχεία ενδεικτικά για την πορεία όλων αυτών των χρόνων θέλοντας να δείξει την προσφορά του Φεστιβάλ στην πόλη μας καθώς περισσότεροι από 850 καλλιτέχνες έχουν συμμετάσχει σε αυτό και με περισσότερους από 120.000 θεατές.

Την παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Σμυρναίου, μέλη του ΔΟΠΠΑΤ κα.