Αρχική Αθλητικά 9 συλλήψεις για τα επεισόδια στον αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπάνου

9 συλλήψεις για τα επεισόδια στον αγώνα Παναργειακός – Αστέρας Δρεπάνου

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στο Άργος μετά τα επεισόδια που διαδραματιστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου στο ημίχρονο του αγώνα του Παναργειακού με τον Αστέρα Δρεπάνου για την 10η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα άτομα που εισέβαλαν και προκάλεσαν τα επεισόδια στην κερκίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πιο σοβαρά ένας φίλαθλος και ελαφρότερα δυο ακόμη.

Η αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίστηκαν την υπόθεση κινήθηκαν με μεθοδικότητα και κατάφεραν το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου να συλλάβουν τουλάχιστον 9 άτομα τα περισσότερα ανήλικοι μαθητές, ενώ αναμένονται και άλλες συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στα επεισόδια.

Και οι 9 συλληφθέντες προσήχθησαν στο αστυνομικό Τμήμα Άργους όπου σχηματίστηκε δικογραφία, με τους κατηγορούμενους, που αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω του νεαρού της ηλικίας τους, να αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για παράβαση του άρθου 45 στ΄ του νόμου 2525/ 99 περί αθλητικής βίας και των άρθρων 45,308 Π.Κ. για απλές σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία.