Αρχική Αθλητικά Γ. Μπούνος για Σιδέρη: Θα επανέλθω όταν παύσουν να αποκαλύπτουν το πραγματικό...

Γ. Μπούνος για Σιδέρη: Θα επανέλθω όταν παύσουν να αποκαλύπτουν το πραγματικό σας πρόσωπο οι πρώην συνεργάτες σας

Κύριε Σιδέρη Βασίλη, συναισθάνομαι την εξαιρετικά δύσκολη και δυσχερή θέση στην οποία έχετε περιέλθει, εξ αιτίας της εμπλοκής σας στα πολιτικά δρώμενα της Περιφέρειας, που με στόμφο αναφερόσαστε μέχρι χτες και την ομοβροντία καταγγελιών και βαρύτατων χαρακτηρισμών που δέχεστε από τους μέχρι πρότινος συνεργάτες σας.

 Για το λόγο αυτό, οφείλω να προβώ σε κατάπαυση περαιτέρω ποδοσφαιρικών καταγγελιών που απασχολούν το τοπικό ποδόσφαιρο, έως ότου συνέλθετε, μήπως και καταφέρετε να απαντήσετε τουλάχιστον στο πρώτο από τα εύλογα ερωτήματά μου το οποίο και σας υπενθυμίζω:

  1. Ποιος προκάλεσε το 2017 στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδος, την κάθοδο των εκ Βορείου Ελλάδος, “εκπροσώπων” Αργολικών Σωματείων, που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου και εψήφησαν, προφανώς χωρίς να είναι μέλη κανενός Σωματείου κατά παράβαση της νομοθεσίας, καταπατώντας κάθε έννοια νόμιμης εκπροσώπησης, μειώνοντας προσωπικότητα και ιστορία ομάδων και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα;

   Υ.Γ. Όσο για την προσωπική  αναφορά σας περί ψευδών και παραποιητικών δηλώσεών μου, ισχύει ακριβώς το προαναφερθέν. Θα επανέλθω όταν παύσουν να αποκαλύπτουν το πραγματικό σας πρόσωπο οι πρώην συνεργάτες σας και όταν καταφέρετε να αποκτήσετε ξανά τις προσβάσεις στα ισχυρά ποδοσφαιρικά κέντρα.

  Γιώργος Μπούνος