Αρχική Αθλητικά Αποχωρεί ο προπονητής Κώστας Καλογιαννίδης από την ΑΕ Ερμιονίδας

Αποχωρεί ο προπονητής Κώστας Καλογιαννίδης από την ΑΕ Ερμιονίδας

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη. Ο 46χρονος τεχνικός για σοβαρούς  οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει αυτό το διάστημα να είναι κοντά στην ομάδα μας και έτσι αποφασίστηκε από κοινού η αποχώρησή του, μετά από συνάντησή του με τη διοίκηση του συλλόγου. 

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καλογιαννίδη για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας, στο διάστημα που ήταν μαζί μας, εν όψει μιας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν. Επέδειξε ευσυνειδησία, εργατικότητα και επαγγελματισμό με στόχο την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει ως σύλλογος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια…

«Υπάρχει αλληλοεκτίμηση και κατανόηση ανάμεσα σε μένα και τους ανθρώπους του συλλόγου. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση που έδειξαν η ΑΕ Ερμιονίδας και οι άνθρωποι της κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι κοντά στην ομάδα, όλος ο κόσμος της περιοχής είναι οικείος και αγαπητός προς εμένα και δεν ήθελα αυτή την εξέλιξη…

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όλα να είναι όμορφα για τον σύλλογο, να πετύχει η ομάδα 100% τους στόχους της, κάτι που αξίζει η ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς έχει ανθρώπους που την πονάνε, μοχθούν καθημερινά για την εξέλιξή της και τη διατήρησή της σε υψηλές κατηγορίες», ανέφερε ο Κώστας Καλογιαννίδης.

Ο 46χρονος τεχνικός θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης (05/10) στην προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Ερμιόνης για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Κώστα Καλογιαννίδη εις το επανιδείν…