Αρχική Επικαιρότητα Ένα μεζεδοπωλείο για μερακλήδες..

Ένα μεζεδοπωλείο για μερακλήδες..

Στο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην οδό Άργους 51 (λίγο πριν τα φανάρια) συναντά κανείς το μεζεδοπωλείο ”Το Λυχνάρι” ένας ανανεωμένος χώρος στην περιοχή ύστερα από την τριετή επιτυχημένη πορεία του στην παλιά πόλη.

Στο μενού θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες απ’ όλη την Ελλάδα και μεγάλη ποικιλία σε τσίπουρα, ούζα και κρασί, άλλωστε μεζές χωρίς αλκοόλ δεν πάει..  

Οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει αρκετή έμφαση όμως και στον χώρο που έχουν επιμεληθεί με μεράκι για να τρώει κανείς και να πίνει άνετα σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος και από άτομα με κινητικά προβλήματα καθώς και στις δύο εισόδους υπάρχει ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια.

Για φαγητό σας προτείνουμε

Σαϊτη Μονεμβασίας, μια χειροποίητη πίτα με άγρια χόρτα και ντόπια φέτα

Σαλιγκάρια με βούτυρο και μυρωδικά όμοια τους δεν θα έχετε ξανά δοκιμάσει να είστε σίγουροι.

Τηγανιά του Μερακλή για όσους αγαπούν το κρέας..

Και χοιρινή τηγανιά η οποία όσο εσείς περιμένετε να ετοιμαστεί, αυτή σιγοψήνεται στην κουζίνα με μαύρη μπύρα και πολλά μπαχαρικά.

Ρωτήστε επίσης για τα πιάτα της ημέρας !  Κάθε μέρα είναι μια γευστική έκπληξη στο Λυχνάρι, παραδοσιακοί γίγαντες, φαγητά από την Πόλη φτιαγμένα με πολύ μεράκι και μαεστρία, ντόπια κρέατα που σιγομαγειρεύονται σε πήλινη γάστρα  και πολλά – πολλά ακόμα.

Όσο για το αλκοόλ.. η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη έτοιμη να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27520 – 23006 / Άργους 51 (είσοδος και από την Αιγίου)

Βρείτε μας επίσης

INSTAGRAM FACEBOOK