Αρχική Επικαιρότητα Η Πελοπόννησος Α.Ε. προκηρύσσει Διαγωνισμό «Προμήθεια και Εγκατάσταση του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης...

Η Πελοπόννησος Α.Ε. προκηρύσσει Διαγωνισμό «Προμήθεια και Εγκατάσταση του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προορισμού»

Η προμήθεια αφορά στην ανάπτυξη και λειτουργία ενός προηγμένου περιφερειακού συστήματος διαχείρισης προορισμού (DestinationManagementSystem), τουριστικού ενδιαφέροντος, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα καλύτερης προβολής του τουριστικού προορισμού που λέγεται «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Το σύστημα θα συγκεντρώνει και θα παρουσιάζει όλη την τουριστική πληροφορία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα ενημερώνεται – επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρέχοντας ολοκληρωμένες, καινοτόμες, «έξυπνες», υπηρεσίες e-tourism, οι οποίες θα δίνουν στο γενικό κοινό – χρήστες της πλατφόρμας, τη δυνατότητα να γνωρίσουν και στη συνέχεια να επιλέξουν τον προορισμό λαμβάνοντας υπόψη και τις ελεύθερα παρεχόμενες υπηρεσίες (πολιτιστικές εκδηλώσεις / διαδρομές κτλ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το Προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού (DestinationManagementSystem) θα αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο Πληροφορικό Σύστημα Διαχείρισης Προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ