Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Υπόθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου: Σε Αλβανό κακοποιό προορίζονταν τα ναρκωτικά

Υπόθεση σωφρονιστικού υπαλλήλου: Σε Αλβανό κακοποιό προορίζονταν τα ναρκωτικά

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σουλιώτη τα ναρκωτικά τα οποία βρέθηκαν στο όχημα του σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Ναυπλίου προορίζονταν για σκληρό Αλβανό κακοποιό που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης στις φυλακές Ναυπλίου.

Το κείμενο που αναρτήθηκε στην kathimerini.gr

Στη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Ναυπλίου, ο οποίος αποπειράθηκε να εισάγει ναρκωτικά στο κατάστημα κράτησης προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα.

Ο 40χρονος ακινητοποιήθηκε σήμερα στη μια τα ξημερώματα, τη στιγμή που πήγαινε να αναλάβει βάρδια στη φυλακή. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 320 γραμμάρια χασίς, 9 γραμμάρια κοκαΐνη και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα ναρκωτικά προορίζονταν για σκληρό Αλβανό κακοποιό που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης στη συγκεκριμένη φυλακή.

Περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση διεξάγει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. 

Όπως αναφέρουν στην «Κ» αρμόδιες πηγές, υπάρχουν υπόνοιες ότι ο 40χρονος ανήκει σε ευρύτερο κύκλωμα επίορκων σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Το Argolida24.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις του Δημοσιογράφου και της Εφημερίδας καθώς δεν έχουμε τα στοιχεία αυτά που αποδεικνύουν όσα αναφέρει. Όμως, οφείλουμε να καταγράψουμε την άποψη και το ρεπορτάζ της εφημερίδας καθώς το θέμα απασχολεί την τοπική κοινωνία της Αργολίδας.

Διαβάστε επίσης

Σε εισαγγελέα και ανακριτή ο σωφρονιστικός υπάλληλος που πιάστηκε με ναρκωτικά – Τι λέει η δικηγόρος του [βίντεο]