Αρχική Δήμος Ναυπλιέων «Τι το ΄θελα»: Νέο τραγούδι από τον Φώτη Παπαζήση με videoclip στο...

«Τι το ΄θελα»: Νέο τραγούδι από τον Φώτη Παπαζήση με videoclip στο Ναύπλιο

Ο Φώτης Παπαζήσης έρχεται να προκαλέσει αίσθηση το φετινό καλοκαίρι, με το νέο Hit – Single που υπογράφουν ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο εξίσου κορυφαίος στιχουργός Νίκος Σαρρής.

Το «Τι το ΄θελα» είναι ένα χορευτικό λαϊκό τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Νίκου Σαρρή, ενώ συνοδεύεται από ένα Video Clip με πολύ κέφι και ανεβασμένη διάθεση, το οποίο υπογράφει ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο έγιναν στο όμορφο Ναύπλιο, και μέσα από αυτό μας ταξιδεύει με όμορφες καλοκαιρινές εικόνες που “ντύνουν” άρτια το τραγούδι.

Ο ανερχόμενος και ταλαντούχος Φώτης Παπαζήσης συνεργάζεται πρώτη φορά δισκογραφικά με τους δημιουργούς των μεγάλων επιτυχιών και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

 Συμμετείχε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» στο αφιέρωμα για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Τέλος, ο Φώτης Παπαζήσης συμμετέχει στην καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη όπου θα πραγματοποιήσουν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Ήδη, η πρώτη συναυλία στη Θεσσαλονίκη στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ήταν sold out.