Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία στα δημοσιεύματα για χρίσμα στον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο

Τι απαντά η Νέα Δημοκρατία στα δημοσιεύματα για χρίσμα στον Βαγγέλη Λαμπρόπουλο

Εχθές το απόγευμα διέρρευσε (από ποιον άραγε;) σε μερίδα του τύπου ότι ο κ. Β. Λαμπρόπουλος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, κάτι που επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρών και πως θα πάρει το χρίσμα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν ξέρω από που πηγάζουν αυτές οι πληροφορίες ή ποιος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα μιας δήθεν τάχα στήριξης στο πρόσωπο του κ. Λαμπρόπουλου αλλά το Argolida24 επικοινώνησε ως όφειλε με το γραφείο τύπου του κόμματος και η απάντηση που μας δόθηκε ήταν πως..

Η ΝΔ είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα, δεν σταματάει να εξελίσσεται και να συμπεριλαμβάνει νέα πρόσωπα διαρκώς. Ωστόσο και με βάση τον εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε δημιουργείτε ένα άλλο τοπίο για την αυτοδιοίκηση. Ένα τοπίο που ευνοεί το σχηματισμό ισχυρών παρατάξεων μέσω των ενδοκομματικών συμμαχιών σε αντίθεση με το προηγούμενο σύστημα που ουσιαστικά κατακερμάτιζε τις δυνάμεις της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και οδηγεί στην παραλυσία.

Αυτήν την στιγμή προηγούνται οι ζυμώσεις στην τοπική κοινωνία και ενδοκομματικά και δεν έχουν δοθεί χρίσματα μέχρι στιγμής. Αυτό είναι μια απόφαση που θα παρθεί όπως και στις προηγούμενες εκλογές και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έδωσε χρίσμα μόνο σε Περιφερειακές παρατάξεις καθώς και σε ελάχιστες παρατάξεις των μεγάλων δήμων της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ).