Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων με τηλεδιάσκεψη

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων με τηλεδιάσκεψη

Την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στο Ναύπλιο με τηλεδιάσκεψη (μέσω του e.presence.gov) για τη λήψη απόφασης επί των κάτωθι θεμάτων: 

ΘΕΜΑ 1ο Περί συζήτησης θέματος ρύπανσης αργολικού κόλπου με αστικά απόβλητα. 

ΘΕΜΑ 2ο Περί έγκρισης τροποποιημένης απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου (1) «Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας (Κ.Κ.) στο Δήμο Ναυπλιέων και αντίστοιχης Κινητής Μονάδας (Κ.Μ.) για την κάλυψη των αναγκών του συνόλου των Δήμων της Π.Ε. Αργολίδας» της Πράξης «Συγκρότηση και Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Ναυπλιέων με περιοχή ευθύνης την Π.Ε. Αργολίδας». 

ΘΕΜΑ 3ο Περί λήψης απόφασης για υποβολή αιτήματος προς την Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής για παραχώρηση 50 στρεμμάτων στην περιοχή ανάμεσα στις αποθήκες Κανελλόπουλου και Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών για την ανέγερση κτιρίων εκπαίδευσης και αθλητισμού . 

ΘΕΜΑ 4ο Περί αποδοχής της υπ’αρ. 59478/15-02-21 απόφασης του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού που αφορά στην έγκριση καθορισμού χρήσεων και κτιριολογικού προγράμματος για την εκτέλεση του συγχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο: «Παρεμβάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Τριανόν» ΑΔΑ: 6Ε4Χ4653Π4-2ΕΕ. 

ΘΕΜΑ 5ο Περί έγκρισης κυκλοφοριακής σύνδεσης τύπου εισόδου – εξόδου και της σχετικής σήμανσης για τις ανάγκες επαγγελματικού εργαστηρίου τυποποίησης ελαιολάδου ιδιοκτησίας Νώτη Αναστασίας που βρίσκεται εντός οικισμού Αγ.Τριάδας ,ΔΕ Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΘΕΜΑ 6ο Περί έγκρισης μελέτης μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας –εργοταξιακής σήμανσης στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «κατασκευή έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στο Δ. Ασκληπείου και Επιδαύρου. 

ΘΕΜΑ 7ο Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « κατασκευή πεζοδρόμιου στην είσοδο Τολού ». 

ΘΕΜΑ 8ο Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « επισκευές δημοτικών κτιρίων Δήμου Ναυπλιέων ». 

ΘΕΜΑ 9ο Περί έγκρισης και εκτέλεσης της υπηρεσίας: « υλοποίηση μέτρων προστασίας για την ασφάλεια και προστασία των κοινοχρήστων χώρων, σε ισόγειο κτίριο εντός οικισμού Αργολικού Δ.Ε. Μιδέας Δήμου Ναυπλιέων ». 

ΘΕΜΑ 10ο Περί έγκρισης του ενιαίου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2021 (Ο.Π.Δ.)του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΘΕΜΑ 11ο Περί παραχώρησης γηπέδου Τολού στο ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΑΤ. 

ΘΕΜΑ 12ο Περί ορισμού εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων. 

ΘΕΜΑ 13ο Περί καθορισμού αρδευτικής περιόδου έτους 2021 και πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης.

Ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου 

Αυγουστόπουλος Σταύρος