Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε Γ. Καρανίκα το Δ.Σ. του Εμπορικού...

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε Γ. Καρανίκα το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Βερδελής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου , συναντήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, με  τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Γεώργιο Καρανίκα στο γραφείο του Συλλόγου μας, σε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συζήτηση.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή , η παρουσία του κ. Καρανίκα στο Σύλλογό μας , καθώς τέθηκαν  θέματα που ενδιαφέρουν τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό κόσμο.

Παρών στην συνάντηση ήταν και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Ε.  κ. Μανώλης Ψαρουδάκης.

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. , αναφέρθηκε στην ανάγκη δραστηριοποίησης και εξωστρέφειας ώστε να υπάρχει μία δυνατή φωνή από όλους. Γνώστης των προβλημάτων του Εμπορικού κόσμου και των Επιχειρήσεων,  ανέλυσε , πρότεινε και διευκρίνισε, μέσω μίας  εξαιρετικά παραγωγικής συζήτησης, σε ότι αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και το μέλλον τους.

Συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της τόνωσης και της στήριξης των Συλλόγων και κατ’ επέκταση των μελών του. Μεταξύ άλλων,  εκτενώς αναφέρθηκαν ζητήματα όπως:

  • Προγράμματα ΕΣΠΑ , στήριξη επιχειρήσεων του Εμπορίου, καθώς αδικήθηκαν
  • Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου ( OPEN MALL ) , επέκταση προγράμματος με περαιτέρω χρηματοδότηση
  • Προγράμματα ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ , για εργαζόμενους
  • Εισφορές ΕΦΚΑ, ρύθμιση δόσεων
  • Ενεργειακή Κρίση  για γενναία και μακροπρόθεσμη λύση
  • Καθημερινότητα Επιχειρήσεων , προβληματισμοί
  • Συνέδριο Future of Retail 2022, διοργάνωση της ΕΣΕΕ στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2022, ψηφιοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και το μέλλον

esee.gr/to-elliniko-lianemporio-ston-anadyomeno-kosmo-toy-metaverse-kai-toy-yvridikoy-katastimatos

https://www.facebook.com/ESEE.HELLAS

Αναφερόμενος στην πρόγραμμα των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου ( OPEN MALL ) , μας συνεχάρη για την εξέλιξη του σημαντικότατου αυτού έργου, γνωρίζοντας την προσπάθεια του συλλόγου στην υλοποίησή του και εξέφρασε την επιθυμία του να είναι  παρών στην επόμενη εκδήλωση για τη πορεία του.

Τέλος, ο Πρόεδρος κ. Κ. Βερδελής και τα μέλη του ΔΣ ,  ευχαρίστησαν  τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Γ. Καρανίκα για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προς το Σύλλογό μας, για την εξαιρετική σχέση που έχει δημιουργηθεί και το γεγονός ότι είναι προφανές η αγαστή συνεργασία και των δύο πλευρών.

                                                                   Για το Δ.Σ.                                                                                         

     Ο Πρόεδρος                                                                                                     Η Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Βερδελής                                                                                       Ελένη Ασπιώτη