Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ορφανός εναντίων Μάκαρη: Πολιτικοί θεατρινισμοί η βιντεοσκόπηση των υπαλλήλων καθαριότητας

Ορφανός εναντίων Μάκαρη: Πολιτικοί θεατρινισμοί η βιντεοσκόπηση των υπαλλήλων καθαριότητας

Η μάχη για την διεκδίκηση της ”καρέκλας του Δημάρχου” στον Δήμο Ναυπλιέων, έχει ξεκινήσει εδώ καιρό! Κύριος στόχος των υποψηφίων είναι σαφώς ο Δήμαρχος, Δημήτρης Κωστούρος. Όμως οι διαξιφισμοί μεταξύ και των συνυποψηφίων Δημάρχων είναι σίγουρα κάτι που θα μας απασχολήσει στο μέλλον, αφού το επίπεδο που επέλεξαν κάποιοι να πολιτευτούν είναι αυτό της λάσπης, της συκοφαντίας και των έκνομων πράξεων.

Πρόσφατα, ο κ. Μάκαρης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, βιντεοσκόπησε παρανόμως εργάτες καθαριότητας που απλώς εκτελούσαν την δουλειά τους. Η προσπάθεια του, να χρησιμοποιήσει βιοπαλεστές και οικογενειάρχες για να αντιπολιτευτεί απέναντι στην δημοτική αρχή με όποιο κόστος και όποια συνέπεια βρίσκει απέναντι του, τον άλλον συνυποψήφιο του Δημήτρη Ορφανό.

Με σημερινές δηλώσεις του, ο ίδιος, κατηγορεί ευθέως τον κ. Μάκαρη για την μέθοδο που χρησιμοποίησε αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτά είναι πολιτικοί θεατρινισμοί. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο πολιτικός πολιτισμός και η προστασία των εργαζομένων δεν διαπραγματεύονται.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να χρησιμοποιούνται οι εργάτες καθαριότητας σε μια προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Κάποιοι το έκαναν πολύ πρόσφατα με τον Δήμο να απαντά με αποδείξεις!  

Μόνο που αυτή την φορά δεν προσπάθησαν να πλήξουν την δημοτική αρχή σε ένα αντιπολιτευτικό κρεσέντο αλαζονείας, αλλά τους ίδιους τους υπαλλήλους που εν αγνοία τους και παρανόμως τους βιντεοσκοπούσαν.

Έτσι θα πορευτούν κάποιοι μέχρι τις εκλογές, με παράνομες βιντεοσκοπήσεις και όχι με προτάσεις και επιχειρήματα;

Ο Ρομπέρ Σαμπατιέ, ένας Γάλλος δοκιμιογράφος είχε πει: Υπάρχουν κάποιοι χειρότεροι από τους ανίκανους, είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα.