Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Περιφέρειας στο Τολό για τον αλιευτικό...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Περιφέρειας στο Τολό για τον αλιευτικό τουρισμό

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναντήσεις – ενημερώσεις στην Αργολίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφορικά με τον αλιευτικό τουρισμό και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν απ’ αυτόν.

Η σημερινή εκδήλωση έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο του Τολού παρουσία αρκετών αλιέων αλλά και κόσμου από τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο για να ενημερωθούν για το θέμα.

Μίλησε ο Γώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα ”Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”, η Χριστίνα Καλαθά διευθύντρια του Ενδιάμεσου Φορέα Αλιείας του Δικτύου Συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής με θέμα ”Αλιευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικό εισόδημα» και ο Αναστάσιος Λαδάς της Poros Fishing Trips με θέμα ”Μια βιωματική εμπειρία αλιευτικού τουρισμού”.

Παρόντες ήταν Βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, o Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Σμυρναίου – Αναστασίου και ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Παναγιώτης Κοντός.