Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ναύπλιο – Τα στημένα παιχνίδια, καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα

Ναύπλιο – Τα στημένα παιχνίδια, καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα

Τον ασκό του αίολου άνοιξαν οι παρεμβάσεις κάποιων λίγων συνδικαλιστών εργατών καθαριότητας που κατηγόρησαν την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ναυπλιέων για την μη απόδοση των αδειών που δικαιούνται.

Δυστυχώς φαίνεται πως κάποιοι πάνε να τους μπλέξουν σε μεγάλους μπελάδες, καθώς ένας από αυτούς που είπε ότι «δεν ξέρει τι σημαίνει άδεια τα τελευταία 5 χρόνια» σύμφωνα με έρευνα του Argolida24.gr έχει απουσιάσει από την εργασία του 378 ημέρες.

Ναι, καλά διαβάσατε !!! Υπάλληλος από το 2018 έως σήμερα, 4,5 χρόνια δηλαδή έλλειπε από την εργασία του συνολικά για πάνω από ένα χρόνο εκ των οποίων οι 322 είναι με αναρρωτικές, από συγκεκριμένους γιατρούς.

Βγήκε λοιπόν αυτός ο κύριος, σε ένα κακοστημένο show, να μιλήσει, ο οποίος, όπως είναι προφανές ζει εις βάρος συναδέλφων του ! Γιατί τις 378 ημέρες που έλλειπε, κάποιος άλλος που μπορεί όντως να μην έχει εξαντλήσει των όριο των αδειών που δικαιούται να εργαζόταν στην θέση του.

Μάλιστα, πληροφορίες μας λένε ότι για τον εν λόγω υπάλληλο ο Δήμος Ναυπλιέων και η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας έχει απευθύνει ερώτημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από το 2020 για την περίπτωση του.  

Τέλος, αντιλαμβανόμενοι όμως και το μέγεθος αυτό των ασύστολων αριθμητικά αδειών, έχουμε ξεκινήσει νέα, παράλληλη έρευνα, για το πώς κάποιοι γιατροί (ελάχιστοι) δίνουν σωρεία αδειών και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.

Το show που έστησαν κάποιοι, ενέπλεξαν αρχικά του Δημοτικούς Συμβούλους Γκόνη και Αναγνωσταρά που βγήκαν στις κάμερες να κατηγορήσουν τον Δήμο για την μη απόδοση ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) στους εργάτες καθαριότητας, όπου ήρθαν δύο μέρες μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο να πάρουν το έγγραφο που αποδεικνύει τα αντίθετα (δείτε ΕΔΩ).

Το σημερινό ρεπορτάζ, έρχεται να αποδείξει πως μεθοδευμένα και με ασύστολα ψεύδη κάποιοι προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό.

Παραφράζοντας μια γνωστή παροιμία, θα πω, ”η  χαζομάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της..”

Αναφορικά με τα υπόλοιπα, το ρεπορτάζ συνεχίζεται..

Π.Τ

Διαβάστε επίσης:

Δρούγκας σε Αναγνωσταρά: Να πας να πεις στις κάμερες ότι δεν ήσουνα ενημερωμένος και παρασύρθηκες από τους υπαλλήλους