Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Μ. Ράλλη: Περισσότερες καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων φέτος

Μ. Ράλλη: Περισσότερες καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων φέτος

“Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σήμερα θα βρει τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων ανανεωμένα και έτοιμα να υποδεχθούν τους εκατοντάδες μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, καθώς πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα, όλοι οι αναγκαίοι καθαρισμοί στους αύλειους χώρους και ελήφθησαν όλες οι πρόνοιες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου, για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. 

Επιπλέον, τα σχολεία φέτος θα λειτουργήσουν με επαρκή αριθμό σχολικών καθαριστριών, χάρη στην επιλογή να αναλάβει ο Δήμος το επιπλέον κόστος που απαιτήθηκε. 
Πέραν των σημαντικών έργων για τη νέα γενιά και για τα σχολεία μας, που προωθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος μέσα από τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, οι Σχολικές μας Επιτροπές προχωρούν για μια ακόμη χρονιά με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία και παρέχουν άρτιες υπηρεσίες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η συνεργασία μας με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας στενή, αυτονόητη και πάντα γόνιμη και αποτελεσματική.

Οι πόρτες μας είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές για μαθητές, εκπαιδευτικούς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων .
Θα αφουγκραστούμε , θα συζητήσουμε και θα βελτιώσουμε μαζί και με τη βοήθεια των δημοτικών μας υπηρεσιών, τα σχολεία μας. 

Οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ.

Με την καθημερινή δουλειά και συνεργασία , ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε…
Καλή σχολική χρονιά !”

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Δήμου Ναυπλιέων