Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συμμετοχή στην κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων του...

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για συμμετοχή στην κινητοποίηση του Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Ν. Ναυπλίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου  έχει αναδείξει πολλές φορές τη γύμνια του δημόσιου συστήματος υγείας και το δύσκολο ρόλο που επιτελούν οι εργαζόμενοι σε αυτό παρέχοντας τις υπηρεσίες τους 24 ώρες το 24ωρο στους πολίτες.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ναυπλίου αναπληρώνουν σημαντικό μέρος των κενών του νοσοκομείου συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι είναι το αποτέλεσμα της  αντιλαϊκής πολιτικής, της εργασιακής ομηρίας, της πολιτικής εμπαιγμού των εργαζόμενων με την ανακύκλωση της ανεργίας, στα πλαίσια της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  των ντόπιων νυν και πρώην κυβερνήσεων.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση από θέση αρχής θεωρούμε αναφαίρετο το δικαίωμα των εργαζομένων στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα. Στεκόμαστε αρωγοί στον αγώνα των εργαζόμενων με κάθε μέσο και τρόπο, προκειμένου αφενός να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους στη σταθερή δουλειά και αφετέρου οι υπηρεσίες του  Νοσοκομείου Ναυπλίου  να λειτουργούν για να καλύπτουν τις σύγχρονες, διαρκώς διευρυνόμενες  λαϊκές ανάγκες, χωρίς την υπερεργασία και την εργασιακή εξόντωση των λιγοστών εργαζόμενων .

Καλούμε τον λαό να στηρίξει την κινητοποίηση του  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ την Παρασκευή 21/1/2022 στις 13:00 στο χώρο του Νοσοκομείου διεκδικώντας:

Μαζικές προσλήψεις προσωπικού μόνιμου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

 Άμεση μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.