Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Τηλεδιάσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (info kiosk) στο...

Τηλεδιάσκεψη για την οργάνωση και λειτουργία Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης (info kiosk) στο Δήμο Ναυπλιέων

Στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. Πάρνωνας Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (info kiosk) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ» πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Μαρτίου συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης με κυρίαρχα θέματα την συγκρότηση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης σε σώμα και κατανομή αρμοδιοτήτων καθώς και την ενημέρωση για το σχεδιασμό ενεργειών και την πορεία υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Στην τηλεδιάσκεψη έλαβε μέρος και η Αντιδήμαρχος κα. Νάντια Σμυρναίου ως μέλος της Επιτροπής και Πρόεδρος της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ναυπλιέων. Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία του info kiosk, τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν καθώς και την πορεία του έργου. Κοινός στόχος των συμμετεχόντων η άμεση εγκατάσταση του info kiosk ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει η Τουριστική περίοδος.

«Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και εμείς οι συνεργάτες του, είμαστε πάντα αρωγοί σε θέματα που αφορούν την προώθηση του Τουρισμού και την ανάδειξη του Δήμου Ναυπλιέων γενικότερα. Από την πλευρά μας θα κάνουμε αυτά που πρέπει, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες πλευρές ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα», δήλωσε η Κα Σμυρναίου.