Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης συγγραφέων Αργολίδας προς τον Δήμο Ναυπλιέων και τον...

Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης συγγραφέων Αργολίδας προς τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ

Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της Ε.Σ.Λ.Α την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ολοκληρώθηκε η Έκθεση Βιβλίου 2021 του Ναυπλίου και η παρουσία μας σε αυτήν.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ και την Πρόεδρο του κ. Μαρία Ράλλη για την στήριξη που μας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και την υποδειγματική συνεργασία μας.

Απευθύνει επίσης θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους που στήριξαν τη λειτουργία αυτή. Με τη συμμετοχή μας στην Έκθεση και γενικότερα με τις δράσεις μας το 2021, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τον πλούτο και τον δυναμισμό των δημιουργών της Αργολίδας στα Γράμματα και τις τέχνες.

Ακόμη και για εκείνες/ εκείνους που δεν μπόρεσαν να καταθέσουν κάποια αντίτυπα στο περίπτερο, υπήρξε και θα συνεχίσει να υπάρχει μια θέση στην Ένωση.

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε περισσότερο οργανωμένο και συστηματικά επιμένοντας στις βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν μια ένωση δημιουργών του πολιτισμού, τον σεβασμό της προσωπικότητας, την ελευθερία της έκφρασης, την ευγένεια, την αλληλεγγύη και την έμπρακτη στήριξη του πνευματικού έργου.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α