Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Ενημερωτική συνάντηση με την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ είχαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του...

Ενημερωτική συνάντηση με την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ είχαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου

Στις 18 Μαΐου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και των εκπροσώπων των πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Ναυπλιέων στο Θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο.
Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από την Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού κα Μ. Ράλλη για τις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπλιέων με τον ΔΟΠΠΑΤ αλλά και την επιτροπή “Ελλάδα 2021”, πάντα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Επίσης ζητήθηκε από όλους τους Συλλόγους να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους σχετικά με τη συμμετοχή τους στους εορτασμούς των 200 χρόνων προκειμένου να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία εκφράστηκαν οι σκέψεις, απόψεις και προτάσεις των συμμετεχόντων καθώς και οι απορίες και οι προβληματισμοί τους.

Επίσης ενημερώθηκαν και δια ζώσης όλοι οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Δημοτικός Οργανισμός, μέσω της Ομάδας εργασίας Επικοινωνίας, για την καταγραφή και συλλογή αρχειακού υλικού με σκοπό τη διάσωση και διάδοσή του. Ο κ. Χατζόπουλος Γ. ως υπεύθυνος αυτής θα είναι σε συνεργασία και επικοινωνία με όλους προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια.