Αρχική Δήμος Ναυπλιέων Δημ. Κωστούρος: Για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Δημ. Κωστούρος: Για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με επιστολή του προς όλους τους ενδιαφερόμενους για το θέμα του 5ου Δημοτικού Σχολείου, αναφέρει:

“Στις 24 Φεβρουαρίου 2020 (λίγες μέρες πριν τα πρώτα μέτρα για την πανδημία) ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου επισκέφθηκα το σχολείο σε μία από τις τελευταίες δια ζώσης συναντήσεις και ενημέρωσα  τους γονείς σχετικά με τις ενέργειες που γίνονται για την αγορά οικοπέδου όσο και για τα αιτήματα προς τα υπουργεία για την παραχώρηση επίσης οικοπέδων που θα μπορούν να είναι χώροι εκπαίδευσης.

Η προσπάθειά μας για την απόκτηση οικοπέδου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση σχολικού κτιρίου για τη στέγαση του 5ου  δημοτικού δεν σταμάτησε από τότε.

Δυσκόλεψε βέβαια μιας και η πανδημία με τους διαδοχικούς αποκλεισμούς και τα υγειονομικά μέτρα επιβράδυνε ακόμη περισσότερο τις επαφές.

 Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι ήδη δύο από τα αιτήματά μας έχουν θετική απάντηση και έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία που προβλέπεται.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχετε ενημέρωση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.”