Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Το πρώτο Ιδιωτικό ΚΕΠ στην Αργολίδα

Το πρώτο Ιδιωτικό ΚΕΠ στην Αργολίδα

Από τις 5 Μαΐου, δύο νέα παιδιά της Ερμιονίδας, αποφάσισαν να επενδύσουν σε μια δική τους δουλειά προς εξυπηρέτηση των πολιτών της Ερμιονίδας.

Ο Ανάργυρος Τσιρτσίκος και η Αγγελική Κωτσαρά, πήραν την πρωτοβουλία να είναι δίπλα στις ανάγκες του πολίτη μέσα από το πρώτο Ιδωτικο ΚΕΠ που λειτουργεί στην Ερμιονίδα!

“Διευκολύνουμε τους πολίτες, αναλαμβάνοντας μια σειρά από υπηρεσίες που περιλαμβάνουν: Υπηρεσίες gov.gr, ΟΑΕΔ, κοινωνικά επιδόματα, φορολογικές δηλώσεις, μεταβιβάσεις οχημάτων – διπλώματα, πληρωμές λογαριασμών και λοιπές υπηρεσίες.

Ακόμα, στο Ιδιωτικό Κεπ Ερμιονίδας λειτουργεί φωτοτυπικό κέντρο, ικανό να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών” μας λένε οι Ανάργυρος Τσιρτσίκος και Αγγελική Κοτσαρά.

Η επαγγελματική πρωτοβουλία των δύο νέων παιδιών της Ερμιονίδας, είναι και η απτή απόδειξη, ότι η νέα γενιά του τόπου μας, έχει το μεράκι, τις φρέσκες ιδέες, την θέληση δημιουργίας και την διάθεση να μείνει και επενδύσει στον τόπο μας.

Να ευχηθούμε καλές δουλειές στον Ανάργυρο και την Αγγελική και να είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των πολιτών της Ερμιονίδας!

Το πρώτο Ιδιωτικό ΚΕΠ Ερμιονίδας, λειτουργεί στην Διεύθυνση Αγίου Χαραλάμπους στο Κρανίδι.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε τις υπηρεσίες του Ιδιωτικού ΚΕΠ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2754022601 ή να αποστείλετε email στο ikep. ermionidas@gmail.com.

πηγή: εικονοσκόπιο