Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου για το αποτέλεσμα των πανελληνίων

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου για το αποτέλεσμα των πανελληνίων

Αγαπητά μου παιδιά,

Έπειτα από την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελληνίων εξετάσεων, απομένει ένα μόλις βήμα, αυτό της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ώστε  τα μαθητικά θρανία να δώσουν την θέση τους στα Ακαδημαϊκά έδρανα. Απέχετε, δηλαδή, ένα μόλις βήμα από το να φέρετε τον άκρως τιμητικό τίτλο του Ακαδημαϊκού Πολίτη.

Τα νέα δεδομένα της ζωής σας που ανοίγονται μπροστά σας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στη μάθηση και στη γνώση, οι νέες εμπειρίες που θ’ αποκτήσετε είναι για εσάς τα πολύτιμα εφόδια για την μετέπειτα επαγγελματική σας σταδιοδρομία, στον κλάδο που εσείς επιλέξετε να δραστηριοποιηθείτε.

Τώρα ήρθε η στιγμή να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας όλα αυτά τα χρόνια και να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα!

Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε τόσο στην φοιτητική, όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική σας διαδρομή, διαρκή πρόοδο και επιτυχία. Έτσι ώστε σε λίγα χρόνια από σήμερα, η Ερμιονίδα μας να σας καμαρώνει και να επωφελείται από εσάς. Γιατί εσείς είστε το Μέλλον αυτού του τόπου!

Θέλω όμως στο σημείο αυτό, να επισημάνω ότι τίποτε δεν είναι χαμένο στη ζωή και να μην απογοητευτείτε αν τυχόν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά.

Η ζωή απαιτεί διαρκή προσπάθεια και αγώνα. Δεν κρίνεται η αξία σας από τις γραπτές επιδόσεις! Εξάλλου οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε εσάς αγαπητά μου παιδιά και στις οικογένειές σας, που σας στήριξαν σε όλη τη πορεία του αγώνα σας για την πρόοδο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό των σχολείων του Δήμου Ερμιονίδας που με τις γνώσεις τους, σας μετέδωσαν και σας προσέφεραν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθείτε στον «εξεταστικό μαραθώνιο» των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε καλά αποτελέσματα!

Να μη σταματάτε ποτέ να μαθαίνετε!

 Να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας!

Ο Δήμαρχος,

Ιωάννης Γεωργόπουλος