Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου για την εισαγωγή των μαθητών...

Το μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλου για την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με την χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων για το 2022, τελείωσε η αγωνία για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά μας, που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να κάνουν το πρώτο σημαντικό  βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Μια πολύχρονη και ταυτόχρονα επίπονη προσπάθεια έφτασε στο τέλος της  και από  σήμερα ξεκινά μια νέα αρχή, μια νέα ζωή γι’ αυτούς και ανοίγονται νέοι ορίζοντες με στόχους και φιλοδοξίες.

Όσο για τους μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσουν, ας έχουν στη σκέψη τους, ότι η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν του στόχους τους.

Με επιμονή, αποφασιστικότητα και θάρρος , να συνεχίσουν τον ωραίο αγώνα και να είναι βέβαιοι ότι οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Εξάλλου οι μόνες βάσεις που θα καθορίσουν την ζωή όλων σας, είναι εκείνες που θέτετε εσείς για τον εαυτό σας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν την μάχη τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που είχαν, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, να αναπτύξουν νέους στόχους, να καταξιωθούν και να εξελιχθούν σ’ αυτό που αγαπούν να κάνουν.

Οι δικές σας προσπάθειες και επιτυχίες μας εμπνέουν, μας διδάσκουν και μας κάνουν υπερήφανους..

Συγχαρητήρια σε όλους σας!

Υγεία και Καλή Πρόοδο!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,

Ιωάννης Γεωργόπουλος