Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Τα εγκαίνια του νέου Δικηγορικού γραφείου του Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι Αργολίδας...

Τα εγκαίνια του νέου Δικηγορικού γραφείου του Γιώργου Γεωργόπουλου στο Κρανίδι Αργολίδας [φωτογραφίες]

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου δικηγορικού γραφείου του έγκριτου ποινικολόγου Γιώργου Γεωργόπουλου, στο Κρανίδι Αργολίδας.

Το δικηγορικό γραφείο «Γεωργόπουλος & Συνεργάτες» παρέχει άρτια και ολοκληρωμένη υποστήριξη βασισμένη στην πολύχρονη εμπειρία του κ. Γεωργόπουλου σ’ ένα επαγγελματικά οργανωμένο περιβάλλον σε ένα ιδιόκτητο πλέον χώρο στο Κρανίδι, δίπλα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Ήδη, όπως μας είπε ο κ. Γεωργόπουλος, το 2023 η αδερφή του, η οποία αυτή την περίοδο είναι ασκούμενη δικηγόρος θα συστεγάζονται.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Γεωργόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην πορεία του μέχρι σήμερα έκανε ειδική αναφορά στους γονείς του και στην σύζυγο του που στέκονται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα ο πατέρας του, Γιάννης Γεωργόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους ενώ ανέφερε πόσο περήφανος είναι, όπως ο κάθε γονιός, για τα παιδιά του.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν συνεργάτες, εντολείς (και όχι πελάτες όπως μας αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κ. Γεωργόπουλος), σημαίνουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, νομικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Ανάμεσα τους ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Νομικός Γιάννης Μαλτέζος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΕΠΣ. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο Άργους Χρήστος Μπονταϊτης, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης, ο Δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής του Ant1 Γιώργος Γρηγοριάδης, η δημοσιογράφος και κουμπάρα του κ. Γεωργούπουλου, Αλεξάνδρα Καϋμένου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εριονίδας Ελένη Γκαμίλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ Αριστείδης Μπίμπας, ο ιδιοκτήτης της Φαρμακοβιομηχανίας Demo A.E. Σταύρος Δέμος με τη σύζυγο του κα.

Τα εγκαίνια του δικηγορικού γραφείου τέλεσαν ο Αρχιμανδρίτης π. Χριστόφορος Καραβίας και ο π. Αναστάσιος Μέλλος.