Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Συνάντηση του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Αργολίδας με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Ευάγγελο Πιπέρη. Στην συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Αστυνομικού τμήματος Ερμιονίδας καθώς και τρόποι επίλυσης του.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας

Σήμερα Πέμπτη 01.04.2021 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας κ. Ευάγγελος Πιπέρης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο κ. Γεωργόπουλος καλωσόρισε στην Ερμιονίδα τον κ. Πιπέρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του, τονίζοντας πως ο Δήμος Ερμιονίδας θα συνεχίσει την πολύ καλή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας.

Συζητήθηκε το οξύ πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, όπως και τρόποι για την επίλυσή του. 

Επίσης ο Δήμαρχος επισήμανε ότι ο ίδιος θα είναι αρωγός, καθώς και οι Υπηρεσίες του Δήμου μας, σχετικά με την υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, που αφορά την περιοχή μας.