Αρχική Δήμος Ερμιονίδας Δύο νέα μηχανήματα έργου στον Δήμο Ερμιονίδας

Δύο νέα μηχανήματα έργου στον Δήμο Ερμιονίδας

Νέο πολυμηχάνημα έργου παρέλαβε ο Δήμος Ερμιονίδας το οποίο μπήκε αμέσως στην “μάχη του καθαρισμού”. Όπως έκανε ο γνωστό ο κ. Γεωργόπουλος, την Δευτέρα θα μπει σε λειτουργία και η καινούργια μηχανοκίνητη σκούπα όπου θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Δήμου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημάρχου:

Η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων αποτελεί βασική μας δέσμευση και γι’αυτό εργαζόμαστε προτού ακόμα αναλάβουμε την διοίκηση του Δήμου μας.

Στις 30-10-2019 έπειτα από πρόταση μου το Δημοτικό Συμβούλιο με την 229/2019 απόφαση του ενέκρινε την τροποποίηση των όρων και των τεχνικών προδιαγραφών που είχε κατατεθεί για την προμήθεια μηχανημάτων έργου.

Με αυτήν μας την πρόταση καταφέραμε και προμηθευθήκαμε τελικά 2 πολυμηχανήματα έργου τα οποία θα προσφέρουν καθημερινά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας αλλά και στην ασφάλεια πεζών και οδηγών, αφού μετά από πάρα πολλά χρόνια ο Δήμος με δικό του μηχάνημα θα μέριμνα για τον καθαρισμό των πρανών των δρόμων.

Επίσης, τη Δευτέρα το δεύτερο μηχάνημα (μηχανοκίνητη σκούπα) θα ξεκινήσει με καθαρισμό στο χώρο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά Ερμιόνης.

Και τα δύο πολυμηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.