Αρχική Δήμος Επιδαύρου Συνάντηση του Δημάρχου Επιδαύρου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου

Συνάντηση του Δημάρχου Επιδαύρου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού Γ. Διδασκάλου

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Διδασκάλου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Στη συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο Επιδαύρου και έγιναν προτάσεις για τον πολιτισμό και τα μνημεία.

Έγινε πρόταση για τη σύνδεση θρησκευτικών μνημείων με ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον και δημιουργία αντίστοιχης διαδρομής με σταθμούς Βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια του Δήμου μας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε η αξιοποίηση και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων για την προώθηση του πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Επιδαύρου.

Η συνεργασία του Δήμου Επιδαύρου τόσο με το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και με τον κ. Διδασκάλου είναι αδιάλειπτη, προς όφελος πάντα των πολιτών.

Ο Δήμος Επιδαύρου με στοχευμένες προτάσεις και σωστό προγραμματισμό θα αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για τον πολιτισμό.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η κ. Ευγενία Λιούγκα πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού και ο κ. Θανάσης Γαλάνης, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης, δείχνοντας εμπράκτως ότι η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί συνέργειες.

Φυσικά η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή σε ρεαλιστικές προτάσεις και συμπράξεις με μόνο στόχο ο Δήμος Επιδαύρου εκτός από ‘’Τόπο να Δεις’’ να γίνει και ‘’Τόπος να Ζεις’’.