Αρχική Δήμος Επιδαύρου Πέντε αιρετοί του Δήμου Επιδαύρου κατά Ξυπολιά

Πέντε αιρετοί του Δήμου Επιδαύρου κατά Ξυπολιά

Με τον όρο “πολιτική” εννοείται το σύνολο των μέτρων που λαμβάνονται, των μεθόδων και διαδικασιών που ακολουθούνται και λειτουργούν, προκειμένου να πετύχουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο και το μικρότερο δυνατό κόστος τους σκοπούς που επιδιώκουν σε διάφορους τομείς.

Εσείς κ. Ξυπολιά, ποια πολιτική ακολουθείτε, αλλά και ποιο σκοπό επιδιώκετε; Μιλήσατε με σθένος και αυτοπαρουσιαστήκατε ως ο υπερασπιστής του Λυγουριού λέγοντας ότι θα σας βρούμε μπροστά μας. Εσείς δεν είστε από το 2011 μέχρι το 2014 Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Λυγουριού και από το 2014 μέχρι το 2019 Αντιδήμαρχος Επιδαύρου [έμπειρος δηλαδή στα πολιτικά δρώμενα] όπου επί θητείας σας δεχτήκατε και μεταφέρθηκαν όλα τα απορρίμματα του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό; Επομένως άτοπο, άστοχο και ίσως δεν είστε τελικά αυτός που μπορεί να υπερασπιστεί αυτό που πρεσβεύει σήμερα.

Σκοπός των αναρτήσεων σας ποιος είναι κ. Ξυπολιά; Η ενημέρωση; Η αυτοπροβολή; Να δείξετε ότι είστε στην πολιτική σκηνή; Ίσως μια μελλοντική φιλοδοξία; Σίγουρα όμως υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολιτευτική πολιτική δεν ασκείτε. Τα ευαίσθητα εκείνα θέματα που ταλανίζουν τον Δήμο μας τα χειρίζονται και τα αντιμετωπίζουν πάντοτε με σεβασμό προς τον δημότη και τον Δήμο μας, γιατί εδώ ζούμε ΟΛΟΙ μας. Συγνώμη κ. Ξυπολιά, χωρίς να έχουμε πρόθεση να παρέμβουμε στα εσωτερικά σας, εσείς εκφράζετε την άποψη της δημοτικής σας παράταξης με ρόλο επικεφαλής; Γιατί αν συμβαίνει αυτό καλό είναι να το γνωρίζουν οι δημότες μας, για να καταλάβουν πόσο ανεύθυνα χειρίζεστε τόσο σοβαρά θέματα!

Επομένως, η πολιτική σας είναι “φτηνή” και η μνήμη σας ασθενής! Θέλατε να βγείτε μπροστά να πείτε τι; Για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.); Το “Ντεβετζή” που εσείς ανοίξατε; Τη φωτιά το 2017, που έκαιγε πέντε μέρες; Τις Σχολικές Επιτροπές και τα χρήματα που χάθηκαν από τα σχολεία και τα παιδιά μας; Το βιολογικό Λυγουριού, τον οποίο παραλάβατε σε λειτουργία το 2011, τον απαξιώσατε και δεν λειτουργεί; Τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΕΠ) και τα χρήματα των καταναλωτών που λείπουν από το ταμείο; Θα δώσετε απαντήσεις, στα ερωτήματα που τόσο αποφεύγετε;

Όσο για τα έργα του Δήμου μας σας προκαλούμε να αντιπαραθέσουμε και να δημοσιεύσουμε την λίστα με το τι έχουμε κάνει εμείς ένα και μισό χρόνο και τι εσείς τα τελευταία εννέα ολόκληρα χρόνια. Επιγραμματικά, τα έργα που εκτελούνται ενταγμένα ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ, ανέρχονται σε 5.000.000 ευρώ ενώ τα υπό ένταξη ανέρχονται σε πάνω από 5.000.000 ευρώ. Θα τα δούμε όμως αυτά και θα τα ακούσουν και οι δημότες μας αναλυτικά στον απολογισμό των δύο τελευταίων χρόνων, λόγω Covid-19, σε σύντομο χρόνο.

Την παρούσα δημοσίευση υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Λυγουριού και η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού, μιας και σε εμάς στοχεύετε. Εμείς όμως είμαστε ακριβώς εκεί. Εκεί που δεν θέλετε να βρισκόμαστε. Στα καθημερνά προβλήματα των δημοτών μας. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο! Μέλημά μας η πρόοδος του τόπου μας, για ένα καλύτερο αύριο δικό μας και των παιδιών μας!

Λυγουριό, 4-8-2021

  Γαλάνης Κωνσταντίνος                Οψιμούλης Φώτιος
Αντιδήμαρχος Επιδαύρου   Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

      Τουρλούκη Γεωργία                  Μαργιόλας Ηλίας
Αντιδήμαρχος Επιδαύρου   Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

         Λιούγκα Ευγενία
Πρόεδρος Κοινότητας Λυγουριού