Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο Πέτρος Θωμόπουλος;

Υποψήφιος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ο Πέτρος Θωμόπουλος;

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα που θέλει τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Άργους – Μυκηνών Πέτρο Θωμόπουλο, να βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές για την κάθοδο του ως υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2023.

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης ”Δυνατή πόλη ξανά” που έχουν πάρει σαφείς αποστάσεις από τον επικεφαλής της παράταξης Τάσσο Χειβιδόπουλο ο οποίος πλέον ασχολείται με την πιθανή υποψηφιότητα του στις Βουλευτικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα ο ίδιος προχώρησε ίσως και σε μια συμβολική πράξη θα λέγαμε, σε συνδυασμό με την αμέτοχη στάση του στα του Δήμου Άργους – Μυκηνών, βγάζοντας από το εξώφυλλο του προσωπικού του προφίλ στο facebook το λογότυπο της παράταξης του και βάζοντας απ’ τα μέσα Ιουνίου τον ”Ήλιο” του ΠΑΣΟΚ.

Η αποχώρηση του από την τοπική αυτοδιοίκηση θεωρείται πλέον δεδομένη, μένει να δούμε τι θα στηρίξει στις επόμενες δημοτικές εκλογές ουσιαστικά κι όχι φαινομενικά.

Όσο για τον Πέτρο Θωμόπουλο το ρεπορτάζ συνεχίζεται..

Π.Τ