Αρχική Δήμος Άργους - Μυκηνών Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον αλιευτικό τουρισμό στη Νέα Κίο

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον αλιευτικό τουρισμό στη Νέα Κίο

Συνεχίστηκαν εχθές στην Νέα Κίο, οι ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό που διοργανώνουν στην Αργολίδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα.

Η  εκδήλωση έγινε στην ιχθυόσκαλα της Νέας Κίου ενώ σήμερα Κυριακή 23 Μαΐου θα γίνει στο Τολό, στο ξενοδοχείο John and George.

Μίλησε ο Γώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips με θέμα ”Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”, η Χριστίνα Καλαθά διευθύντρια του Ενδιάμεσου Φορέα Αλιείας του Δικτύου Συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής με θέμα ”Αλιευτικός τουρισμός, εναλλακτικός τουρισμός, εναλλακτικό εισόδημα» και ο Αναστάσιος Λαδάς της Poros Fishing Trips με θέμα ”Μια βιωματική εμπειρία αλιευτικού τουρισμού”.

Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νίκος Σαρηγιάννης, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου κ.α.